Kategoriler
Para Birimi Seçimi
  • Filli%20Boya%20Momento%20Pigmentli%20Astar%2015%20Lt
  • Filli%20Boya%20Momento%20Pigmentli%20Astar%2015%20Lt
  • Filli%20Boya%20Momento%20Pigmentli%20Astar%2015%20Lt
Filli Boya Momento Pigmentli Astar 15 Lt
Ürün Kodu : 3000-2262-02-00001         Yorumlar (0)        Yorum Ekle
Marka :  Filli Boya
0.00 TL   0.00 TL   Kdv Dahil
Banka Havalesi : 0.00 TL (2 %)
Aynı Gün Kargo Edilir

Filli Boya Momento Pigmentli Astar 15 Lt

İNCELTME KURUMA SÜRESİ (20°C, % 65 HR’de) SARFİYAT Havasız (Airless) Püskürtmede DEPOLAMA AMBALAJ Fırça ve rulo uygulamalarında temiz su ile %10- 15 oranında inceltilerek tek kat halinde uygulanması tavsiye edilir.

ÖZELLİKLERİ Son kat boyanın örtme gücünü artırır ve daha iyi yapışmasını sağlar. İnce dokulu bir astar olduğundan üzerine gelecek Momento Silan ve Tek gibi parlaklık ve dokusu önemli olan su bazlı boyalar için ideal bir yüzey oluşturur. Yüzeyin emiş gücünü azaltarak boya sarfiyatını azaltır. Renk değişimi uygulamalarında boya ve zaman tasarrufu sağlar. Bazik alkali etkileri minimum seviyeye indirir. Yüzeylerin teneffüs kabiliyetini engellemez. Zaman ve işçilikten tasarruf sağlar.

UYGULANACAK YÜZEYLER Momento Pigmentli Astar, beton, brüt beton, ham sıvalı yüzeyler, mdf, betopan, osb, tuğla, kendini taşıyabilen eski boyalı ve macun uygulanmış yüzeylerde kullanılır.

UYGULAMA Uygulama yapılacak yüzey her türlü kir, toz, kalıp yağı, gevşek tabakalardan arındırılarak sağlam, kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek duruma getirilmelidir. Eski/yeni sentetik boyalı yüzeylerden su bazlı sisteme geçmeden önce ve su bazlı ipek matyarı mat-parlak sistemlerde (astar uygulama öncesi) yüzeylerin zımpara ile matlaştırılması gerekmektedir. Çimento esaslı sıva ve tamirat malzemelerinin priz sürelerine uyulmalıdır. Astar uygulama ve kuruma süreleri içerisinde yüzey dondan korunmalıdır. Uygulamalar fırça, rulo veya airless (püskürtme) ile tek kat yapılmalıdır. Uygulama sonrasında kullanılan gereçler su ile temizlenmelidir. Ürünlerimizin, 30.06.2007 tarih 26568 no.lu İnşaat Genel Teknik Şartnamesine uygun yapılan alt yapı yüzeylerinde uygulanması gerekmektedir. UYARI-1 Uygulama ve ürün kuruma süresi boyunca ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına dikkat edilmelidir. UYARI-2 Yeni sıvalı yüzeylere geniş şeffaf koli bandı yapıştırılıp çekilmelidir. Sıva tanecikleri yoğun olarak geliyorsa raspalama, zımparalama ya da mekanik yollarla temizlik yapıldıktan sonra astar uygulamasına geçilmelidir. İlk kuruma: 1-2 saat Boya uygulama: 6 saat

DİKKAT: Momento Pigmentli Astar’ın kuruma süresi, su bazlı boya üzerindeki uygulamalarda 6 saat, solvent bazlı boya üzerindeki uygulamalarda 24 saattir. (daha yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklıkta kuruma süresi uzayabilir.) Uygulama yapılacak yüzeyin cinsine, emiciliğine ve yapısına göre 1 Litre ile tek katta 10-15 m 2 alan astarlanabilir. Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması yapılmalıdır. Basınç: 120-140 bar Meme açısı: 50° Meme ölçüsü (inch): 0,013” İnceltme: %5 Açılmamış ambalajında, serin ve kuru yerde dondan, direkt güneş ışığından korunarak 3 yıl saklanabilir. Ambalajın kapağını kullanımdan hemen sonra hava almayacak şekilde

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
Kargoya Veriliş
Aynı Gün Kargo Edilir
Kargo Firması
Yurtiçi Kargo
Kargo Çıkış Bölgesi
Hatay
Teslimat Detayları

Saat 16:00 öncesi alınan siparişler aynı gün kargoya verilir.

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ LÜTFEN DİKKAT !

1-Kargo teslimi esnasında ürünün kutusunu lütfen kargocuların huzurunda onlarla birlikte açın .

2-Kargo teslimat kuryelerinin talebiniz durumunda sizi beklemek ve ürünü sizinle birlikte açmak zorunda olduklarını lütfen unutmayınız..

3-Üründe herhangi bir hasar, kırık,çatlak vs.tespit etmeniz durumunda Hasar Tesbit Tutanağı Tutturun ve Ürünü Teslim Almayın. Kargo teslimat belgesini imzalamayın…

4-Ayrıca bizimle telefon irtibatına geçerek tarafımıza ACİL ŞEKİLDE bilgi vermenizi rica ederiz.

5-Hasar Tespit Tutanağı Olmayan (İade ve Değişimler) Kargolar Tarafımızca Kabul Edilmeyecektir

Not:Kargocular çeşitli bahanelerle kutuyu açmanızı beklememek isteyecek ve oldu bittiye getirmek isteyeceklerdir. Lütfen kendilerine gerekli ikazda bulunun ve ürünü onlarla beraber açmadan Teslim almayın..


İade/İptal Detayları
Ürün Orijinal ambalajı açılmamışsa,Hasar görmemiş ise ve kişiye özel renk,özel hizmet,özel sipariş,özel tedarik yapılmamışsa geri iade alınabilir.
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.