Kategoriler
HIRDAVAT
Para Birimi Seçimi
  • Filli%20Boya%20Momento%20Macun%205%20Kg
  • Filli%20Boya%20Momento%20Macun%205%20Kg
Filli Boya Momento Macun 5 Kg
Ürün Kodu : 3000-2266-63-00001         Yorumlar (0)        Yorum Ekle
Marka :  Filli Boya
0.00 TL   0.00 TL   Kdv Dahil
Banka Havalesi : 0.00 TL (2 %)
Aynı Gün Kargo Edilir

Filli Boya Momento Macun 5 Kg

Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı iç cephe yüzey düzeltme macunudur.

İNCELTME: Kullanıma hazırdır.

KURUMA SÜRESİ (20°C, % 65 HR’de)

ÖZELLİKLERİ

Daha önce boyanmış ve kabarmış iç yüzeylerin temizlenmesiyle oluşan boşlukların doldurulmasında ve mevcut hataların giderilmesinde fiziksel dayanımlı dolgu görevi görür. Esneme kabiliyeti nedeniyle rötre çatlaklarının boya üzerine çıkmasını önler. Su ve neme karşı dirençlidir. Çok sağlam ve eşit düzlükte bir zemin oluşturur. Kuruduktan sonra uygun astar kullanılmak şartıyla her türlü boya uygulanabilir. Emiciliği son derece azdır, boya sarfiyatı düşüktür. Yüzeylerin teneffüs kabiliyetini engellemez. Zaman ve işçilikten tasarruf sağlar.

UYGULANACAK YÜZEYLER

İç cephelerdeki beton ve mineral sıvalı, eski boyalı, pürüzlü, yüzeylerin düzgün hale getirilmesi ve rötre çatlaklarının doldurulmasında güvenle kullanılır.

UYGULAMA

Momento Macun kullanıma hazırdır. Uygulama öncesinde yüzeyin toz, kir ve yağdan arındırılmış olması, kabaran kısımlar iyice kazınmalı ve yüzey kuru olmalıdır. Mineral esaslı, emiciliği çok az, tozuma yapmayan, ham sıvalı iç yüzeylerde bir kat Momento Dönüşüm Astarı veya Momento Pigmentli Astar; yüksek emici ve tozuma karakterli yüzeylerde bir kat Momento Şeffaf Jel Astar uygulandıktan sonra iç cephe macunu uygulaması yapılmalıdır. Momento Macun yüzey düzgünlüğünü sağlayıncaya kadar spatül, esnek çelik mala ile katlar arası kurumaya dikkat edecek şeklinde uygulanmalıdır. Katlar arası kuruma süresi 2-4 saat arasıdır. 24 saat sonra zımparalanır. Uygun astar kullanılmak sureti ile her türlü boya uygulanabilir. Momento Macun’u tek seferde 1mm kalınlıktan fazla uygulamayınız, kalın uygulamalarda uygulama yapılan yüzeyde çökme ve çatlama gibi problemler yaşanabilir. Yeni uygulanmış macunlu yüzey bol esinti ve güneş ışığından korunmalıdır. Kullanılan gereçlerin, işlem bittikten sonra su ile temizlenmesi önerilir. Brüt Beton yüzeylerde kalıp yağı temizliğinden sonra, macun öncesi Momento Brüt Beton Astarı ile kullanılması önerilir. Ürünlerimizin, 30.06.2007 tarih 26568 no.lu İnşaat Genel Teknik Şartnamesine uygun yapılan alt yapı yüzeylerinde uygulanması gerekmektedir.

UYARI-1

Uygulama sırasında ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına dikkat edilmelidirDokunma kuruması: 1 saat Son kuruma: 24 saat (daha yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklıkta kuruma süresi uzayabilir). Uygulama yapılacak yüzeyin cinsine, emiciliğine ve yapısına göre tek katta 500- 1500 gr/m2 arasında değişir. 1 Kilogram ile tek katta 0,75-2 m2 alan macunlanabilir. Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması yapılmalıdır. Açılmamış ambalajında, serin ve kuru yerde dondan, direkt güneş ışığından korunarak 3 yıl saklanabilir. Ambalajın kapağını kullanımdan hemen sonra hava almayacak şekilde kapatınız. 25 Kg 5 Kg

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
Kargoya Veriliş
Aynı Gün Kargo Edilir
Kargo Firması
Yurtiçi Kargo
Kargo Çıkış Bölgesi
Hatay
Teslimat Detayları

Saat 16:00 öncesi alınan siparişler aynı gün kargoya verilir.

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ LÜTFEN DİKKAT !

1-Kargo teslimi esnasında ürünün kutusunu lütfen kargocuların huzurunda onlarla birlikte açın .

2-Kargo teslimat kuryelerinin talebiniz durumunda sizi beklemek ve ürünü sizinle birlikte açmak zorunda olduklarını lütfen unutmayınız..

3-Üründe herhangi bir hasar, kırık,çatlak vs.tespit etmeniz durumunda Hasar Tesbit Tutanağı Tutturun ve Ürünü Teslim Almayın. Kargo teslimat belgesini imzalamayın…

4-Ayrıca bizimle telefon irtibatına geçerek tarafımıza ACİL ŞEKİLDE bilgi vermenizi rica ederiz.

5-Hasar Tespit Tutanağı Olmayan (İade ve Değişimler) Kargolar Tarafımızca Kabul Edilmeyecektir

Not:Kargocular çeşitli bahanelerle kutuyu açmanızı beklememek isteyecek ve oldu bittiye getirmek isteyeceklerdir. Lütfen kendilerine gerekli ikazda bulunun ve ürünü onlarla beraber açmadan Teslim almayın..


İade/İptal Detayları
Ürün Orijinal ambalajı açılmamışsa,Hasar görmemiş ise ve kişiye özel renk,özel hizmet,özel sipariş,özel tedarik yapılmamışsa geri iade alınabilir.
Ürün Etiketleri
Filli BoyaMomento Macun25 Kg
BENZER ÜRÜNLER
Tükendi
  
  
Filli Boya Momento Macun 25 Kg
Filli Boya Momento Macun 25 Kg
0.00 TL
0.00 TL
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.