Kategoriler
HIRDAVAT
Para Birimi Seçimi
  • Filli%20Boya%20Bepermo%20330%20Gr
Filli Boya Bepermo 330 Gr
Ürün Kodu : 3000-4005-77-00001         Yorumlar (0)        Yorum Ekle
Marka :  Filli Boya
90.00 TL   67.50 TL   Kdv Dahil
Banka Havalesi : 66.15 TL (2 %)
Aynı Gün Kargo Edilir

Capatect Bepermo


Capatect Bepermo, su geçirimsizligi istenen her türlü sıva, sap ve beton islerinde kullanılan, yüksek kalitede su itici bir yüzey olusturan, beyaz renkli klorür içermeyen toz katkı malzemesidir.

UYGULANACAK YÜZEYLER
Capatect Bepermo, suya ve rutubete maruz kalan her türlü mineral esaslı yapı elemanının sıva ve sap islerinde güvenle kullanılır. Banyo, mutfak ve balkon gibi sürekli suyla temas eden yüzeylerin, seramik altı sap islerinde kullanılır. Yagmur veya yıkama sularının olusturacagı rutubete karsı dıs cephe sıvalarında, içme suyu depoları, yüzme havuzları, bodrum, galeri, temel ve perde betonlarında su geçirimsiz beton katkı olarak kullanılır.
ÖZELLİKLER
Capatect Bepermo, harçtaki çimento ile reaksiyona girerek bünyesinde bulundurdugu hidrofob karakterli kimyasallar sayesinde sıva, sap ve beton içerisindeki kapiler çatlak ve boslukların olusumunu engelleyerek su geçirimsizligi saglar. Bu nedenle su taneciklerinin ıslatma özelligini bertaraf ederek yüksek oranda su tutma kabiliyetine sahip yüzeyler olusturur. Sıva islerinde kullanacagınız kireç, Capatect Bepermo üzerinde hiç bir olumsuz etki yapmaz. Sıva ve beton taze harcında hava olusumunu azaltarak kalite ve mukavemeti arttırır. Normal portland çimentosunun priz sürelerinde bir degisiklik yaratmaz.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Renk : Beyaz
Sekil : Toz
Klorür : Yok
UYGULAMA
Capatect Bepermo bünyesindeki su itici karakterli kimyasallar nedeniyle mutlaka sıva veya beton kuru harcına her bir torba çimentoya (50 kg) bir paket Capatect Bepermo (330 gr) ilave edilerek ön bir karısım yapıldıktan sonra harç karma suyu ilave edilmelidir. Bepermo’lu sıva, sap ve beton bu sekilde özenle hazırlandıktan hemen sonra genel insaat yapım kurallarına uyarak bilinen tüm yöntemlerle uygulama yapılabilir.
SARFİYAT
Dozajı en az 300 kg/m3 olan (minimum 6 torba çimento) bir harçta her bir paket 50 kg taze portland çimentosuna bir paket (330 gr) Capatect Bepermo ilave edilmelidir. Bu taktirde en ekonomik ve su geçirimsiz, mukavemetli yüzeyler olusturabilirsiniz.
DEPOLAMA
Agzı açılmamıs ambalajında, serin ve kuru ortamda 2 yıl depolanabilir.
AMBALAJ
330 gr paket
DİKKAT
Capatect Bepermo kuru karısıma ilave edilerek 2 kez harmanlanmalıdır. Sonra su ilave edilmelidir. Harç karma suyu ilave edilmis karısıma Capatect Bepermo ilave edilirse Capatect Bepermo karısımı saglanamaz.
Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
Kargoya Veriliş
Aynı Gün Kargo Edilir
Kargo Firması
Yurtiçi Kargo
Kargo Çıkış Bölgesi
Hatay
Teslimat Detayları

Saat 16:00 öncesi alınan siparişler aynı gün kargoya verilir.

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ LÜTFEN DİKKAT !

1-Kargo teslimi esnasında ürünün kutusunu lütfen kargocuların huzurunda onlarla birlikte açın .

2-Kargo teslimat kuryelerinin talebiniz durumunda sizi beklemek ve ürünü sizinle birlikte açmak zorunda olduklarını lütfen unutmayınız..

3-Üründe herhangi bir hasar, kırık,çatlak vs.tespit etmeniz durumunda Hasar Tesbit Tutanağı Tutturun ve Ürünü Teslim Almayın. Kargo teslimat belgesini imzalamayın…

4-Ayrıca bizimle telefon irtibatına geçerek tarafımıza ACİL ŞEKİLDE bilgi vermenizi rica ederiz.

5-Hasar Tespit Tutanağı Olmayan (İade ve Değişimler) Kargolar Tarafımızca Kabul Edilmeyecektir

Not:Kargocular çeşitli bahanelerle kutuyu açmanızı beklememek isteyecek ve oldu bittiye getirmek isteyeceklerdir. Lütfen kendilerine gerekli ikazda bulunun ve ürünü onlarla beraber açmadan Teslim almayın..


İade/İptal Detayları
Ürün Orijinal ambalajı açılmamışsa,Hasar görmemiş ise ve kişiye özel renk,özel hizmet,özel sipariş,özel tedarik yapılmamışsa geri iade alınabilir.
BENZER ÜRÜNLER
Tükendi
  
  
DİSBOXAN 451 10 Kg
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.