Kategoriler
Para Birimi Seçimi
  • Fawori%20Silikonlu%20Grenli%20Dış%20Cephe%20Kaplama%2025%20Kg
  • Fawori%20Silikonlu%20Grenli%20Dış%20Cephe%20Kaplama%2025%20Kg
Fawori Silikonlu Grenli Dış Cephe Kaplama 25 Kg
Ürün Kodu : 5082-0512-53-00001         Yorumlar (0)        Yorum Ekle
Marka :  Fawori
2,396.50 TL   Kdv Dahil
Banka Havalesi : 2,348.57 TL (2 %)
Renk Siparişinizi Aşağıya Yazınız
Aynı Gün Kargo Edilir

***ÜRÜNLERİMİZ RENXMATİK DE SİZE ÖZEL RENKLENDİRİLMEKTEDİR.TALEBE GÖRE RENKLENDİRME YAPILDIĞI İÇİN RENKLENDİRİLMİŞ ÜRÜN İADE GERİ ALINMAZ.


TANIM

Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikon katkılı, rulo ile uygulanan ve mercan rulo ile desen verilen, mat, yapı son kat, grenli dış cephe kaplamasıdır.

UYGULANACAK YÜZEYLER

Her türlü eski-yeni mineral esaslı yüzeyler (sıva), beton, brüt beton, eternit, betopan, mdf, prefabrik yapı elemanları üzerine uygulanabilir. Ayrıca kendini taşıyabilen emülsiyon boyalı yüzeylerde, bozuk sıva ve hatalı zeminlerde yüzeye desen vermek amacıyla veya dekoratif amaçla uygulanır.

UYGULAMA

Yüzey sağlam, temiz, kuru ve kendini taşıyabilecek durumda olmalıdır. Yeni sıvalı yüzeylere kuruması için priz süresine uyulmalıdır. İlk defa boyanacak, çok emici yüzeyler ve sıcak havalarda yapılacak uygulamalarda mutlaka Fawori Dış Cephe Silikonlu Astarı kullanılmalıdır. Fawori Dış Cephe Silikonlu Astar, boya ile yüzey arasında sağlam bir aderans (tutunma) oluşturur. Boya ile yüzeyi bütünleştirir, sarfiyatı azaltır, homojen emiş sağlar. Su ve nem geçirimini büyük ölçüde önler. Taze beton yüzeyinde oluşan karbonatların boyayı bozup kabartmasını engeller. Ani su kaybını önlemek için gerekli önlemler alınmalıdır. Uygulama sırasında yüzey ve hava sıcaklığının en az +5°C, en çok + 30°C olmasına özen gösteriniz. Uygulama sonunda ürün kuruma süresinde don olayını takip ediniz. Don ortamı oluşacak şartlarda uygulama yapmayınız. Bol esintili ve direkt güneş ışığı altında uygulamadan kaçınınız. Kullanılan gereçleri su ile temizleyiniz.

İNCELTME

Kullanıma hazırdır.

KURUMA SÜRESİ (20°C, HR % 65)

Son kuruma : 24 saattir

SARFİYAT

Arzu edilen desene göre 0.5 – 1.2 kg/m2 ’dir. 1 kg ile tek katta 0,8-2 m2 yer boyanabilir. Kesin sarfiyat bilgisi için kontrollü numune uygulaması yapılmalıdır.

DEPOLAMA

Ağzı açılmamış ambalajında serin yerde, direkt gün ışığından ve dondan korunarak 2 yıl saklanabilir.

AMBALAJ

25 Kg





Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
Kargoya Veriliş
Aynı Gün Kargo Edilir
Kargo Firması
Yurtiçi Kargo
Kargo Çıkış Bölgesi
Hatay
Teslimat Detayları

Saat 16:00 öncesi alınan siparişler aynı gün kargoya verilir.

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ LÜTFEN DİKKAT !

1-Kargo teslimi esnasında ürünün kutusunu lütfen kargocuların huzurunda onlarla birlikte açın .

2-Kargo teslimat kuryelerinin talebiniz durumunda sizi beklemek ve ürünü sizinle birlikte açmak zorunda olduklarını lütfen unutmayınız..

3-Üründe herhangi bir hasar, kırık,çatlak vs.tespit etmeniz durumunda Hasar Tesbit Tutanağı Tutturun ve Ürünü Teslim Almayın. Kargo teslimat belgesini imzalamayın…

4-Ayrıca bizimle telefon irtibatına geçerek tarafımıza ACİL ŞEKİLDE bilgi vermenizi rica ederiz.

5-Hasar Tespit Tutanağı Olmayan (İade ve Değişimler) Kargolar Tarafımızca Kabul Edilmeyecektir

Not:Kargocular çeşitli bahanelerle kutuyu açmanızı beklememek isteyecek ve oldu bittiye getirmek isteyeceklerdir. Lütfen kendilerine gerekli ikazda bulunun ve ürünü onlarla beraber açmadan Teslim almayın..


İade/İptal Detayları
Ürün Orijinal ambalajı açılmamışsa,Hasar görmemiş ise ve kişiye özel renk,özel hizmet,özel sipariş,özel tedarik yapılmamışsa geri iade alınabilir.
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.