Kategoriler
HIRDAVAT
Para Birimi Seçimi
  • Fawori%20Dış%20Cephe%20Macunu%2025%20Kg
Fawori Dış Cephe Macunu 25 Kg
Ürün Kodu : 5082-0183-53-00001         Yorumlar (0)        Yorum Ekle
Marka :  Fawori
1,135.50 TL   Kdv Dahil
Banka Havalesi : 1,112.79 TL (2 %)
7 Günde Teslim Edilir
Fawori Dış Cephe Macunu
TANIM

Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, esnek yapıda dış cephe dolgu ve yüzey düzeltme macunudur. Özel katkılar ile geliştirilmiş DışCephe Macunu, % 20 çimento ilavesi ile yüksek aderans gücü ve teneffüs kabiliyeti kazanır. Dış Cephe Macunu'nun esnek yapısı ile macunun önleyebileceği sıva çatlakları problemini ortadan kaldırır. Bu çatlaklardan içeriye suyun girmesiyle zaman içinde oluşabilecek nem ve dökülmeleri engeller. Atmosfer şartlarına karşı dayanıklılığı, bilinen dispersiyon tip yüzey düzeltme macunlarına göre çok daha fazladır. Uygulamadan sonra çelik mala izlerini gidermek için zımpara yapılması sırasında tozuma yok denecek kadar azdır. Üzerine gelecek son kat boya sarfiyatında büyük tasarruf sağlar. Kullanımı son derece basit olduğundan zaman ve işçilikten kazandırır.

UYGULANACAK YÜZEYLER

Dış Cephe Macunu, özellikle dış cephelerdeki beton, gazbeton veya sıva gibi mineral esaslı yüzeylerin dolgu ve yüzey düzeltilmesinde güvenle kullanılabilecek bir malzemedir. Çok katkılı kullanım ile mevcut yüzeylerdeki boyut hatalarını giderebilir. Dış cephe yüzeylerindeki rötre çatlaklarının son kat boya üzerine kadar çıkmasını önler. Farklı yapıdaki yüzeyler arasında oluşacak çatlakların giderilmesi için taşıyıcı takviye ile birlikte kullanılması önerilir. Dış cephelerde beton, brüt beton, çimento esaslı paneller (eternit, betopan...) gaz beton, sıva gibi mineral esaslı yüzeylerin dolgu ve yüzey düzeltilmesinde güvenle kullanılabilecek bir malzemedir.

UYGULAMA

Dış Cephe Macunu uygulanacak yüzeyler sağlam, kuru ve temiz olmalıdır. Yüksek emici ve tozuyan yüzeylere ( gaz beton gibi) bir kat Ceramix Silikonlu Dış Cephe Astarı uygulaması önerilmektedir. Daha önce boyanmış yüzeyler üzerine uygulama yapılacaksa, Dış Cephe Macunu'na çimento ilavesi yapmayınız. İlk defa boyanacak yüzeyler için Dış Cephe Macunu'nu % 20 oranında beyaz veya gri çimento (25 kg'lık Dış Cephe Macunu'na 5 kg taze çimento) ve su ile karıştırarak boza kıvamına getirip, düşük devirli (400 d/d) bir matkap ucuna takılmış karıştırıcıyla karıştırarak, homojen bir karışım elde edinceye kadar (yaklaşık 5 dakika) karıştırma işlemine devam ediniz. Uygulamaya hazır hale gelmiş macunu spatula veya esnek çelik mala ile yüzeye uygulayınız. Uygulama sırasında yüzey ve atmosfer sıcaklığının +5°C~ +30°C'nin arasında olmasına özen gösteriniz. Bol esintili ve direkt güneş ışığı altında ve don ortamı oluşacak şartlarda uygulama yapmayınız. Birinci kat uygulama tamamen kuruyup sertleştikten sonra (yaklaşık 24 saat) ikinci kat uygulama yapılır. Dış Cephe Macunu, çimento ilavesinden sonra en çok 1 saat içinde tüketilmelidir. Tek bir işlemde 3 mm'den fazla kalınlıkta uygulama yapmayınız. Dış cephe macun uygulama öncesi ve sonrasında son kat boya astarı ile astarlama yapılması gereklidir.

İNCELTME

Kullanıma hazırdır.İnceltmeyiniz.

KURUMA SÜRESİ (20°C, % 65 HR'de)İkinci kat uygulama: 24 saat.

 

SARFİYAT

Yüzey porozite ve emiciliğine bağlı olarak 1 kg ile tek katta 0,65-1 m2 alan macunlanabilir. Kesin sarfiyat için kontrollü numune yapılmalıdır.

DEPOLAMA

Ağzı açılmamış ambalajında serin yerde, direkt gün ışığından ve dondan korunarak 1 yıl saklanabilir.

AMBALAJ

25 Kg

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
Kargoya Veriliş
7 Günde Teslim Edilir
Kargo Firması
Yurtiçi Kargo
Kargo Çıkış Bölgesi
Teslimat Detayları
7 Gün İçerisinde Kargoya Verilir
İade/İptal Detayları
Bu Ürünler sipariş üzerine tedarik edildiği için iade edileyemeceği siparişi verirken dikkat edilmelidir
Ürün Etiketleri
FaworiDış Cephe Macunu25 Kg
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.